Скадовськ
Скадовськ
Скадовськ - відпочинок на Чорному Морі!

Пансіонат Лазурне / Відгуки відпочиваючих

Ирина 03.10.2018
Отдыхали 10дней, в начале июня, пансионат не был готов для отдыхающих, детская селдоповская площадка в бурьянах, номера были пильные, на подоконнике пиль, пахло краской, привезли детей оздоравливать, а не дишать краской и пилью. Столовая тоже не была готовая, кушали 8дней из 10 в какой-нибудь комнате, порций маленькие, в плове попадалось больше костей, чем мяса, а такую еду ели детки. Посуда страшная, тарелки надколоные. Полотенцесушилку так и не дали, холодильник выдали в 9день отдыха Один плюс-рядом море.

Юля 29.08.2018
Відпочивали цього року в серпні, пансіонат просто жахливий. Бомжарня. Страшно вночі в туалет піти. Душ жахливий, ще за царя гороха. Постіль не постірана, грязна. Діти, як побачили перелякалися. Чоловік в шоці від таких умов... сказав, що його ноги не буде більше тут... І я йоги розумію. Відчула себе зечкою в тюрмі.. Буду ще довго відходити. А холодильники на першому поверсі смердючі, брудні. Лохотрон, а не пансіонат

оксана беларусь могилев 16.08.2018
Замечательный пансионат!!!!!!
Отдыхаем уже не в первый раз и, думаем, не в последний! Заказывали номер комфорт(двое взрослых и ребенок), все просто супер: питание, проживание, очень отзывчивый персонал и цены приемлемые . Море чистое и теплое и в 50 метрах от пансионата. Для детей само то, неглубокое. На побережье много кафе, есть детские атракционы, аквапарк, дельфинарий. Рекомендуем для семейного отдыха!

Пансіонат Лазурне 12.08.2018
Добрый день, Наталья! У нас все корпуса расположена на одной территории и находятся рядом. Пляж городской, где есть лежаки, кабинки для переодевания, туалет, большая водная горка, кафе, сувенирные лавки.

Елена 08.08.2018
Дякуємо Вам за такий щирий відгук. Ваші відгуки стимулюють нас на дії.

Валентина 16.08.2018
Чому не має мого відгуку? Ви цензурите?

Лидия 06.08.2018
Дуже задоволені відпочинком. По-перше, дуже близько до моря (перша лінія)- протягом дня можна скільки завгодно разів подолати відстань між номером та морем, що особливо важливо при зміні погоди. І маленьким дітям нескладно проходити таку малу відстань. По-друге, вартість проживання і харчування невелика. При цьому ще й безкоштовне проживання для діток до 5 років! По-третє, наявність столової забезпечує відпочинок жінкам. Харчування достатнє, підходить і для діток. По-четверте, на великій території пансіонату є де гратися дітям, не остерігаючись доріг і машин. По-п"яте (це оцінять батьки активної малечі), на відміну від відпочинку у приватних домоволодіннях, тут не почуєш зауважень від господарів про те, що діти занадто галасують та заважають комусь відпочивати. По-шосте - красивий ландшафт (працівники постійно наглядають за клумбами, так приємно милуватися безліччю троянд). Крім того, перевагою номерів економ є відсутність телевізора (немає спокуси заміняти море мультиками), а також відсутність кондиціонера (немає ризику застудитися). Єдине побажання до адміністрації - покращити стан дитячого майданчика: гойдалки, які зламані та вже не працюватимуть, з майданчика прибрати, а решту відремонтувати, тому що не всі батьки мають можливість необмежено оплачувати дитячі атракціони на березі. Дякуємо працівникам пансіонату за гарний відпочинок, хочемо прийхати сюди ж наступного року.

Татьяна Сергеевна 19.07.2018
Я отдыхала в пансионате с ребёнком с 14.07-19.07. Хочу сказать, что это идеальное место для семейного отдыха и отдыха с детьми. Комнаты чистые, уютные, комфортные, вся территория пансионата чистая, в клумбах и в зелени. Есть wi-fi, круглосуточно горячая вода. Очень хорошее питание в столовой. Доброжелательный персонал. Нам очень понравился отдых, с удовольствием приедем снова!

Татьяна 13.07.2018
Отдыхали всей семьей с 24.06.18 по 05.07.18 г. Все было на высшем уровне! Номера чистые и уютные, питание разнообразное и вкусное, обслуживание класс! Огромное всем спасибо

Пансіонат Лазурне 27.06.2018
Добрый день, Марина! На завтрак у нас обязательно молочное(суп, запеканка, каша) и бутерброды/блинчики с чаем.

Валентина 05.05.2018
Відпочивали у 2017 році. Ціна-якість відповідають у співвідношенні. Харчування хороше, різноманітне меню: м’ясо, сир, риба, фрукти, овочі. Головне смачно, привітний персонал. А на рахунок чистоти - не встигають прибирати пляж за туристами, які в прямому розумінні опорожнюються на березі, гадаючи, що більше мабуть туди не прийдуть.
У цьому році плануємо теж на базу "Лазурне".
Приїжджайте і Ви, не пошкодуєте.
Єдине прохання до адміністрації - замінити холодильник для води на побутовий у корпусі "Економ".
Все решта СУПЕР!!!

Пансіонат Лазурне 09.05.2018
Шановна, Валентино! Дякуємо Вам за такий щирий відгук. Щодо холодильника, я передам керівнику щоб придбали інший. Ваші відгуки стимулюють нас на дії. До зустрічі у Скадовську!